Voorbereiding Diaconale Jongerenreis 2016 van start

In 2016 is het weer zo ver. Dan staat er weer een Diaconale Jongerenreis op het programma. Na een uitstapje in 2013 naar Oekraïne, gaan we in 2016 weer naar Roemenië. Hoewel Oekraïne ons heel goed is bevallen en Beregowo ver van de onrust ligt, lijkt ons een reis hierheen nu niet verstandig. Ook in Roemenië kan nog veel goed werk gedaan worden. We zijn via Veri Olanda in contact gekomen met een school in de regio Arad, waar we mogelijk onze diensten kunnen aanbieden. Op dit moment zijn we druk bezig om de mogelijkheden te onderzoeken. Net als in Oekraïne gaan we (ver)bouwwerkzaamheden verrichten, maar gaan we ook weer een zomerkamp voor de plaatselijke jeugd organiseren.
De reis is gepland van 9 t/m 23 juli 2016. Er kunnen maximaal 24 jongelui mee. Je moet ten tijde van de reis minimaal 16 jaar zijn en niet ouder dan 23 jaar.
In het jaar voorafgaand aan de reis gaan we allerlei acties doen om geld in te zamelen.
Heb je zin om mee te gaan, geef je dan nu vast voorlopig op. In september organiseren we een informatiebijeenkomst en daarna kun je je definitief aanmelden voor de reis.
Wil je op de hoogte blijven over de ontwikkelingen rond de reis stuur me dan even een e-mail maar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gerard van Donselaar