SL?GD!

Samen Leven? Gewoon Doen!


Woon je begeleid in een van de huizen van Bartimeüs, Philadelphia, Abrona of Lievegoed of misschien begeleid zelfstandig? Wees welkom op een Café-avond van Café Goedenavond (CGA), ook wel genoemd het GoedenavondCafé, om mensen van andere huizen te ontmoeten en een gezellige avond te hebben met elkaar. Je mag daar zijn zoals je bent, er zijn vrijwilligers die koffie schenken en open staan voor een gesprek met jou! Ook Hester, de pastor voor mensen met een beperking is er vaak. Een van de bezoekers maakt deel uit van de werkgroep CGA, die de Caféavonden voorbereidt.

Waar? Nieuw Salem, De Lei 86, 3971 CA Driebergen

Wanneer? Iedere 2e en 4e vrijdag van de maand, het hele jaar door. Van 20 u tot 22.15 u.

Let op: je moet zelf je vervoer regelen! En de inloop is niet eerder dan 19.30 u!

Ook mag je meedoen met een van de twee bijbelgespreksgroepen van de kerk, iedere 1e maandag en 1e donderdag in de maanden september tot en met april. Van 19.30 u – 20.45 u in Nieuw Salem.

Samen Leven Gewoon Doen is de naam van een van de taakgroepen van wijkgemeente Catharijne, maar ook is het een waarde die de Protestantse Gemeente Driebergen hoog in het vaandel heeft staan. In Gods ogen zijn we allemaal even geliefd, ook al zijn we anders en liggen onze kwaliteiten soms op heel andere terreinen. We dragen allemaal een steentje bij aan samen kerk zijn en aan Gods Koninkrijk, niemand kan daarin gemist worden. Hoe mooi is het om samen te geloven, samen te leven en open te staan voor wat de ander in te brengen heeft. Dát willen we met elkaar dóen! Doet u mee?                                                                                                                             

Al sinds 2006 bestaat er een samenwerkingsverband tussen Bartimeüs Doorn en de PGD om zorg te dragen voor pastoraat en geestelijke zorg voor mensen met een beperking in Driebergen en bij te dragen aan hun integratie, in kerk en samenleving. Hester van Gurp is als pastor verbonden aan de Protestantse Gemeente te Driebergen-Rijsenburg.

Contact:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bereikbaar op woensdag en vrijdag 06-44267373

 

ACTIVITEITEN

Bezoek aan de Blinden Bibliotheek te Ermelo